Despre noi

Câteva cuvinte despre noi

Din 2011, XTON® a lucrat în mod continuu cu automatizări industriale. Suntem pasionați de crearea de mașini industriale. Producem atât în serie, cât și în funcție de necesități. Un grup de ingineri calificați asigură fiabilitatea și calitatea fiecărui dispozitiv, lucrând în același timp într-un laborator de ultimă generație cu toate instrumentele necesare.

Colaborăm cu cei mai buni profesioniști din domeniile automatizării, ingineriei electrice și construcțiilor, pentru a vă oferi dispozitive de top. În opinia noastră, stabilitatea afacerii și a producției afectează în mod direct valoarea produsului. Facem în permanență investiții în noi tehnologii, facilități de producție, expertiză și personal calificat, ceea ce ne permite să garantăm cea mai înaltă calitate pentru dispozitivele noastre.

Doctrină de înaltă calitate pentru ani de zile

XTON® se ocupă de automatizări industriale fără întrerupere din 2011. Construim mașini pentru industrie cu pasiune. Producem în serie și pe comenzi individuale. O echipă calificată de ingineri lucrează într-un laborator modern și bine echipat, asigurând siguranța și calitatea fiecărui aparat. Pentru a vă putea oferi dispozitive de top, angajăm cei mai buni specialiști în domeniul automatizărilor, electrotehnicii și construcțiilor.

Considerăm că valoarea produsului este direct legată de stabilitatea companiei și a producției. Investim în mod constant în noi tehnologii, facilități de producție, experiență și personal profesionist, datorită cărora garantăm cea mai înaltă calitate a dispozitivelor noastre.