Fabricant de echipamente pentru industria auto

Cateva cuvinte despre XTON ™

Suntem o echipa de tineri specializati in automatizari industriale. Avem o arie larga de competente care ne permit sa face fata si celor mai complexe proiecte care pot aparea. Proiectam si construim cele mai inovatoare solutii si aparate, ca raspuns la cererea pietei.

In oferta noastra curenta gasiti multe aparate de regenerat filtre DPF cat si aparate de spalat cu ialta presiune si aparate de sablat. We create with passion to deliver the best quality devices to the world market.

Avem o abordare PRO ECOLOGICA! In procesul de productie acordam o atentie marita mediului inconjurator.

Ce facem?

XTON ™ a dezvoltat sisteme de automatizari industriale din anul 2011.Construim masini industriale din pasiune. Onoram atat comenzi in serie cat si individuale.
O echipa moderna si calificata lucreaza intr-un laborator modern echipat, asigurand calitatea si siguranta fiecarui aparat construit.
Pentru a va putea oferi cel mai inalt nivel al calitatii, angajam cei mai buni specialisti in automatizari industriale ingineri electronisiti si constructori.
Credem ca valoarea produsului finit este in stransa legatura cu stabilitatea companiei si a productiei.
Investim constant in noi tehnologii, capacitati de productie, personal cu experienta si profesionist, si astfel putem garanta cea mai inalta calitate a utilajelor produse.

Przewiń do góry